Dinar a Igualada | Restaurant La Nova Vinya | Restaurant familiar A Igualada | Restaurant La Nova Vinya

Especialistes en dinars i sopars a Igualada

Plats d'elaboració pròpia, ingredients de primera qualitat i el bon fer de tota una vida dedicada al sector ens permeten oferir-li els millors plats per dinar o sopar en bona companyia. Per a un sopar romàntic, per a un dinar de treball, per a una reunió familiar... confiï al Restaurant La Nova Vinya.

menjar a Igualada,

Si estan buscant un establiment per menjar a Igualada, LA NOVA VINYA és el lloc perfecte. Oferim qualitat, gust, bona presència, amabilitat i bons preus. Què més volen?

Pel nostre emplaçament (estem en la sortida 555 de l'autopista d'Igualada) i per l'àmplia varietat d'opcions que li brindem, som el lloc perfecte per dinar o sopar. Ens encarreguem de l'àpat del seu esdeveniment especial (aniversari, comunió, reunió familiar, bateig, sopar d'empresa, etc.), amb plats de temporada, carns a la brasa i una àmplia selecció de pintxos.


Un plat per a cada persona, per cada moment

dinars familiars a Igualada
  • Preparem menús especials per a grups. Tan sols ha d'explicar-nos les seves preferències i indicar-nos el nombre de comensals i nosaltres ens encarreguem de tot.
  • Preparem suculentes calçotades en temporada. Vingui i provi l'autèntic gust de la cuina catalana.
  • Si desitja gaudir del menjar al seu propi domicili o a l'oficina, pot fer la seva comanda directament al nostre local o trucant per telèfon i venir a recollir-ho a l'hora desitjada. Preparem menjar per emportar.
  • Tots els dijous gaudeixi de la nostra suculenta paella o fideuada. El plat més mediterrani, fet amb la cura que tots vostès es mereixen.
restaurant a Igualada

Menú diari

De dilluns a divendres preparem un variat menú diari, format per diversos primers i diversos segons plats. Es tracta de guisats de temporada, elaborats amb matèries primeres de la zona. Els caps de setmana també podrà degustar la nostra selecció de plats, gràcies al nostre menú especial cap de setmana.

Carta d'especialitats

La carta de la NOVA VINYA destaca per la varietat d'opcions que posa a la disposició de totes les persones. Tapes, mixts de tapes i coques són algunes de les referències més nombroses. A més a més, som especialistes en “parriscades” i carns a la brasa.