Events a Igualada | Restaurant La Nova Vinya | Restaurant familiar A Igualada | Restaurant La Nova Vinya

Events Restaurant La Nova Vinya

Al Restaurant La Nova Vinya organitzem diferents events a les nostres instal·lacions, tenim maridatges, música en directe, dinars especials (calçotades, halloween, nadal, ect), perquè els nostres comensals, visitants i amics gaudeixin al màxim. Li esperem.

El dia 24 de Maig tindrem concert en directe amb dos musics i dos veus, i després soparem amb un primer plat, un segon plat, postres i beguda, tot inclós per 20€ per persona.

144847_161111_Concierto-Cukis-p.jpg


A partir del 12 de Gener, tornem a tenir disponibles els nostres menús calçotada, amb un primer plat de calçots amb la seva salsa especial, segon plat amb diferents carns a la brasa, postres i beguda, tot inclós per 27€ per persona.

144847_160994_5442757348_3ca1000b61_b.jpg

MENÚ CALÇOTADA

Calçots amb la seva salsa

Botifarra

Xurrasco

Xai

Acompanyat de carxofes al forn

Patates i seques

 

POSTRES

Crema Catalana o similars (flam, pudding…)

PA

AIGÜES MINERALS

VI DE LA CASA

 

27€ Per persona

*Recomanat fer reserva a partir de 4 persones


Vol provar una fusió de sabors diferent? És una persona atrevida, amant de la bona taula? La resposta a aquestes dues preguntes es troba al RESTAURANT LA NOVA VINYA, gràcies als maridatges que organitzem a Igualada.

Organitzem maridatges diferents, únics i especials. Tenen lloc una vegada al mes (cada quatre setmanes aproximadament) i estan dirigits a tot tipus de persones amants del bon vi i el menjar tradicional. Les nostres instal·lacions estan preparades per albergar maridatges de fins a 40 persones, dirigits per professionals del sector.

Maridatges de vins i tapes

Si vol participar a qualsevol dels nostres maridatges a Igualada, romangui atent a la nostra pàgina de Facebook, vingui a visitar-nos o pregunti pròximes dates trucant al següent número: 93 803 08 05. Li esperem.

maridatges a Igualada
maridatge en restaurant a Igualada
esdeveniments maridatges Igualada